← Tilbage
  • Smykkekursus i Studentervæksthuset på Campus C i Århus

Kommentarer fra kursister:
En meget dygtig underviser hjalp os alle, uden at vi syntes, at vi blev overset, selvom mange af os skulle have hjælp det meste af tiden, fordi vi aldrig havde prøvet det før. Vi havde haft en god gennemgang af de værktøjer, vi kunne bruge og Lene var virkelig god til at lære fra sig.
Det var en meget inspirerende underviser, der hjalp os til gøre vores idéer til virkelighed (i det omfang der var muligt, med den tid, vi havde til rådighed). Et godt positivt kursus, hvor kun fantasien og lysten (og tiden) satte grænser. Selvom det var mange timer, så havde man fyldt med enormt meget god energi og mange idéer, da dagen var slut. Jeg kunne sagtens være fortsat og tankerne har allerede kørt med idéer, hvis muligheden for deltagelse opstod igen

Et meget inspirerende kursus med en meget dygtig og tålmodig underviser. God gennemgang af værktøjer og materialer, selvom de utålmodige mest mug selv, glemte lidt at høre efter. Meget udbytterigt kursus, hvor jeg nåede at fremstille 4 fingerringe, som jeg er utrolig glad for, stort set de eneste jeg går med. Det gode ved dette kursus er at der bliver taget udgangspunkt i det niveau man kommer med og at ingen ideer er for vilde til at prøve af. Jeg havde en fantastisk dag og håber på en vol. 2 :)